پاورپوینت سس کچاپ

پاورپوینت سس کچاپ

پاورپوینت سس کچاپ

فهرست:

مقدمه
سس کچاپ
تاریخچه نام سس کچاپ
دستورالعمل تهیه سس کچاپ در قرن ۱۹
بداعات جدید در سس کچاپ
اساس تولید و خط تولید
مواد اولیه
شرح فرایند تکنولوژی
چری های موجود
منابع

چکیده:
سس کچاپ و یا سس قرمز نوعی سس است که معمولاً از گوجه فرنگی رسیده تهیه می‌شود. مواد اصلی تشکیل دهنده سس کچاپ امروزی، گوجه فرنگی، سرکه، شکر، نمک، فلفل شیرین، میخک و دارچین می‌باشد. البته گاهی از پیاز، کرفس و ادویه‌های دیگر هم…

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *